Nyhet! Vi bygger en ny anläggning på Tallen i Falun. Öppnar under december 2024.

LagerCity erbjuder säkra förråd / magasinering för både privatpersoner och företag.

OM OSS

LagerCity är ett lokalt familjeföretag med själ och hjärta i Dalarna som riktar sig till både företag och privatpersoner. 

Vi öppnade våran första anläggning på Tallen i Falun 2012 och vår andra på Norra Backa i Borlänge 2013. Våren 2016 öppnade vi vår tredje anläggning på Norra Backa i Borlänge.

Vi som jobbar här är Patrik och Annica Eriksson. Vi har lång erfarenhet då vi har varit inom branschen sedan 1996. Vår verksamhetsidé är att hyra ut säkra och prisvärda förråd i Borlänge och Falun samt bygga och utveckla anläggningar för self storage / förrådshotell.

LagerCity är medlem i branschorganisationen Self Storage Association Sweden. Detta är den svenska branschorganisationen för de som driver uthyrning av förråd till privatpersoner och företag. Se allmänna bestämmelser.

Våra anläggningar

Våra LagerCity lokaler är enkelt tillgängliga och Ni kan köra direkt in på lagerområdet för att enkelt lasta av och på. På plats finns även lastvagnar och pall-lyftar att låna för att enkelt förflytta sina saker till och från förrådet. Ni har tillgång till ert förråd med egen kod och nyckel 7 dagar i veckan året runt, mellan 06.00 – 22.00.

Lagercity self storage Borlänge

Gjutargatan 47, Borlänge, Sweden

Våra förråd på Norra Backa Borlänge

Lagercity self storage Borlänge

Gjutargatan 38, Borlänge, Sweden

Våra förråd på Norra Backa Borlänge

Lagercity self storage Falun

Krontallsvägen 22 & 24, Falun, Sweden

Våra förråd på området Tallen Falun.

Behöver du förråd någon annanstans i Sverige?

Vi samarbetar med flera företag runt om i landet. Även om du befinner dig i Halmstad, Karlstad eller Norrköping så har vi ett förråd åt dig. Alltid tryggt och säkert.