Nyhet! Vi bygger en ny anläggning på Tallen i Falun. Öppnar under december 2024.

Vanliga frågor och svar

Här hittar du våra vanligaste frågor och svar. Har du fler frågor är du självklart välkommen att kontakta oss.

Du bokar enkelt ditt förråd på vår hemsida. Där ser du alla tillgängliga förråd. Avtalet signerar du sen med Mobilt BankId.

Behöver du hjälp att boka ditt förråd eller om ni vill komma och besöka oss

kontaktar ni oss per telefon eller mail.

Nej du behöver inte ha med eget lås. Hos oss får du kostnadsfritt låna ett säkert cylinderlås så länge som du hyr ditt förråd.

(Cylinderlås är ett mycket säkrare alternativ än tex hänglås.)

Ja alla kunder måste ha en försäkring. Det ingår oftast i hemförsäkringen.
Ta en extra funderare innan du kontaktar ditt försäkringsbolag på hur mycket dina saker är värda så du inte underförsäkrar dem.

Minsta hyrestiden är en månad. Hyreslängden är obegränsad. Avtalet gäller tills vidare. Avtalet kan sägas upp av LagerCity eller Kunden till utgången av en kalendermånad. Uppsägning av hyresavtalet skall ske skriftligen och vara LagerCity eller Kunden till handa senast den 15:e i månaden, i annat fall förlängs Avtalet.

Nej. Våra kunder får låna vår släpvagn helt kostnadsfritt.

Du bokar den enkelt på hemsidan.

Vi skickar fakturan via mail eller så kan du välja autogiro.

Föremål du inte får förvara hos oss är följande: Explosivt gods, Brandfarligt gods, Miljöfarligt gods, Matvaror, Vätskor, Giftigt material, Farligt avfall

Våra lokaler är larmade och videoövervakade.
Förråden är insynsskyddade, larmade och uppvärmda. Endast kunder med personlig kod/elektronisk nyckel har tillgång till anläggningen. För största möjliga säkerhet använder du våra cylinderlås som vi tillhandahåller kostnadsfritt. Vi har även skadedjursavtal. Våra kunder skall, och kan känna sig trygga i våra lokaler.

Våra LagerCity lokaler är enkelt tillgängliga och Ni kan köra direkt in på lagerområdet för att enkelt lasta av och på. På plats finns även lastvagnar och pall-lyftar att låna för att enkelt förflytta sina saker till och från förrådet.

Du kan få tillgång redan samma dag som du bokar ditt förråd. Ni har tillgång till ert förråd med egen passertagg och nyckel 7 dagar i veckan året runt, mellan 06.00 – 22.00.

Planera – Placera saker som du använder ofta närmast dörren.
Skydd – Skydda dina möbler och sängmadrasser med lämpliga överdrag. Var extra noggrann med väl försluta äkta mattor och pälsar.
Använd höjden – Utnyttja ditt utrymme till max genom att stapla uppåt, tänk på att placera de tyngsta sakerna underst och de lättare ovanpå.
Optimera – Skruva isär möbler med löstagbara ben, skivor eller andra delar, stapla stolar med filtar mellan sitsarna.
Utnyttja tomrum – Använd till exempel ett skåp för förvaring av andra saker som textiler, böcker och cd-skivor.
Sortera – Stapla hinkar och backar.
Håll luften ren – Om du ska ställa undan en gräsklippare eller lövblås måste du tömma tanken så att det inte börjar lukta bensin.